info@admindeta.nl
043-6090812

Over ons

Oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht voor uw bedrijf! Als klant van Admindeta  bent u ervan verzekerd dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Uw administratie wordt op een professionele manier verzorgt, waardoor u zich zorgeloos bezig kunt houden met uw klanten en uw omzetverhoging. Door onzebemiddeling verdient u gegarandeerd de kosten voor uw administratie weer terug.

Admindeta is een jong en dynamisch administratie-, advies- en payrollkantoor dat zich vooral richt op het groeiende midden- en kleinbedrijf. Wij bieden oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht. Onze kernactiviteiten liggen op de reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden. Daarnaast doen wij payrolling en advisering en ondersteuning op het gebied van administratieve software. De cliënt kan hierbij een deskundige, betrouwbare en open houding verwachten.

Naast de verzorging van uw belastingaangifte, financiële administratie, de jaarrekeningen, kennen wij uw bedrijf van haver tot gort, waardoor wij u tevens kunnen voorzien van

professionele advisering.

Wij houden ons voortdurend bezig om het kennisniveau op peil te houden en te blijven ontwikkelen, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd wordt.

Paul van Mierlo

Na 16 jaar werk ervaring op Financieel-Administratief gebied in diverse functies op verschillende niveau’s ben ik in 2006 mijn eigen kantoor gestart.

In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een accountantskantoor, hoofd administratie, Controller, Financial Manager geweest in het MKB.