info@admindeta.nl
043-6090812

Tarieven

Elk type dienstverlening heeft bij ons kantoor een eigen uurtarief. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden en de daarvoor benodigde deskundigheid.

Onze diensten bieden wij aan tegen zeer concurrerende tarieven.

In de filosofie van ons kantoor is het resultaat en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden het belangrijkste. Daarom koppelen we onze uurtarieven aan de diensten die wij aan u leveren. Tevens is er de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Er wordt vooraf een vast maand bedrag afgesproken, meestal gebaseerd op het aantal mutaties van uw onderneming. U kunt bij ons ervoor kiezen om een jaarlijks abonnement af te sluiten. Hierdoor weet u vooraf wat de kosten zijn en zult u achteraf geen (nacalculatie) onverwachte rekeningen toegestuurd krijgen. Alleen als u in dat jaar met heel specifieke opdrachten komt die niet zijn inbegrepen in de reguliere opdrachtbevestiging kunt u daarvoor een afzonderlijke declaratie verwachten. Dit wordt altijd voor aanvang van de opdracht besproken.

3444444443

Eenvoudige vragen of informatieverzoeken die wij kort per e-mail of telefoon kunnen beantwoorden zullen wij niet in rekening brengen, dit behoort vanzelfsprekend tot onze service.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen daarbij wel de voorwaarde dat we voorafgaand aan de offerte een persoonlijk gesprek met u hebben gehad. Dit kan bij u op het bedrijf of bij ons op kantoor. Tijdens dat eerste (uiteraard gratis) gesprek kunnen beide partijen kennismaken en kunnen we uw situatie bespreken.