info@admindeta.nl
043-6090812

ZZP’er

Wil je je ZZP administratie online regelen? Of ben je op zoek naar software om ZZP administratie mee te doen? Bij Admindeta is je administratie, boekhouding en belastingaangifte doen heel makkelijk. Kennis van boekhouden is niet nodig! Je scant je bonnetjes of facturen met een scanner of je smartphone, uploadt ze, en wij doen de rest. Wanneer wij je bonnetjes of facturen hebben verwerkt, heb je met je financiële dashboard direct inzicht in je actuele situatie. Zo hoef jij je niet meer druk te maken om je boekhouding!

De voordelen van ZZP administratie uitbesteden

•  Geen kennis van boekhouden nodig;
•  Nooit meer last van administratieve handelingen;
• Altijd online je financiën bekijken;
• ZZP administratie uitbesteden aan experts;
• Altijd telefonische ondersteuning.

Wij regelen alles, je hoeft alleen maar te scannen
Een goede administratie is belangrijk, maar kost veel tijd en bovendien is een fout snel gemaakt. Als je je ZZP administratie laat doen door Admindeta, dan regelen experts jouw boekhouding en belasting. Hieronder valt het verwerken van facturen, het bijwerken van af- en bijschrijvingen en aangifte van inkomstenbelasting doen. Bovendien verzorgen wij de fiscale jaarstukken en kan ook de salarisverwerking volledig gedaan worden.

12345678

Altijd financieel overzicht en ondersteuning
Het financiële dashboard geeft direct inzicht in je omzet, kosten en resultaat. Even snel de openstaande posten bekijken? Geen probleem, je hebt direct alle cijfers paraat via je smartphone! En als je vragen hebt over de ZZP administratie, of graag advies wilt van een expert, dan kun je via de telefoon direct ondersteuning krijgen. Je krijgt een vast contactpersoon die je kunt zien als coach op financieel en fiscaal gebied. Je kan op elk moment in het jaar je ZZP administratie uitbesteden aan ons, en het is bovendien maandelijks opzegbaar.