info@admindeta.nl
043-6090812

MKB’er

Op elk gewenst moment volledig inzicht in de actuele financiële positie van uw onderneming. Heeft u onvoldoende tijd om zelf uw administratie te verzorgen? Of houdt u zich gewoon liever met de andere aspecten van het ondernemen bezig? Admindeta informeert en ontzorgt u.

Zo eenvoudig is het
U bepaalt welke dienstverlening u afneemt en welke administratieve handelingen u zelf doet. Wij leveren de door u gekozen dienstverlening deskundig en efficiënt, en daardoor wellicht tegen lagere kosten dan u nu gewend bent.mkber

Prijs op maat
Wij werken met vaste prijsafspraken voor de door u gewenste dienstverlening. Omdat we het werk zoveel mogelijk op maat voor u verrichten, vinden we het belangrijk om direct de prijs te communiceren die in uw geval geldt. Vandaar dat u hier geen ‘vanaf-prijzen’ aantreft en niet zelf uw maandprijs kunt berekenen.

Offerte aanvragen
Op uw verzoek verzorgen wij binnen 24 uur een passende en inzichtelijke offerte.

Meer dan online boekhouden
U krijgt een totaaloplossing voor het voeren van uw administratie. Het aanleveren van documenten, facturen, versturen van facturen, personeel en salarisadministratie, bankkoppelingen en inzicht door dashboarding met uw actuele cijfers. U bepaalt uiteindelijk zelf welke bouwstenen u gebruikt.